Mercedes

Mercedes Hedin Automotive is trotse partner van het Congrestival.

Hedin Automotive staat voor 14 erkende Mercedes-Benz vestigingen in Vlaanderen, wat van Hedin Automotive de grootste erkende Mercedes-Benz concessiehouder in België maakt. Hedin is reeds 3 generaties lang, sinds de jaren 1950, gekend in het thuisland Zweden, maar groeide de laatste jaren over de landsgrenzen heen en het familiebedrijf ging internationaal. Hedin Automotive zette voet aan wal in april 2018 in België, het land van bier, chocolade, levensgenieters en Mercedes-Benz liefhebbers! 14 reeds bestaande Mercedes-Benz vestigingen (gevestigd in de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel) met hun eigen historiek werden plots één grote familie. Service, klantentevredenheid en vooral een gedeelde passie voor een groot automerk was en is nog steeds de rode draad bij de ruim 500 werknemers van Hedin Automotive in België. Daaraan werd schaalgrootte toegevoegd, iets wat almaar belangrijker wordt in de autosector. #SharedPassion

De in Brasschaat gelegen vestiging is bovendien het officieel AMG Peformance Center voor de provincie Antwerpen. Een AMG Performance Center is een bijzondere plek waar rijprestaties tastbaar worden! Een toegewijd en professioneel team van specialisten zorgt er hier voor dat elke AMG in optimale conditie blijft. Extra ondersteuning van het AMG hoofdkantoor zorgt voor dat tikkeltje extra en is een niet te onderschatten troef. Mecedes Hedin Automotive Brasschaat beschikt daarenboven steeds over de recentste AMG modellen.

Het Congrestival leek ons, als Mercedes Hedin Automotive een geweldig event, een initiatief waarbij we de opportuniteit krijgen om de gedeelde passie met u te delen. Geniet van een leerrijk, aangenaam Congrestival!.

Hendrik Lèssel
CEO Hedin Automotive Ontdek alle Platinum-, Gold-, Silver- en Bronze-partners van NCA19
Paspoort
NAAM Mercedes
SECTOR Automotive
ACTIVITEITEN Mercedes-Benz erkend concessiehouder en servicepunt officieel AMG-Performance Center
ACTIEF SINDS 1948
ING Privalis

Mediahuis

Proximus (Exemplis)

GenApi

Fednot