AG Insurance

AG Insurance’s merkbelofte luidt: “Supporter van jouw leven”. Deze slogan vat samen wat we onze klanten beloven: de gemoedsrust die ze nodig hebben om hun leven ten volle te kunnen leiden. Als multikanaalverzekeraar begeleiden we dagelijks zelfstandigen en ondernemingen die hun activiteiten en hun medewerkers optimaal willen beschermen. We verzekeren ook de gezinnen die zichzelf en hun goederen willen beschermen, of die hun financiële toekomst willen veiligstellen via een levensverzekering.

AG Insurance is een goede partner voor de notarissen want:

AG Insurance gaat prat op het aanbieden van kwaliteitsvolle verzekeringsoplossingen, innoverende producten en een hoogkwalitatieve service.

Zo is digitalisering een prioriteit en blijven we investeren in automatisering en gebruiksvriendelijke platformen. Daarnaast stellen onze 4400 medewerkers alles in het werk om de klant dagelijks bij te staan.

AG Insurance staat voor zekerheid.

We bestaan sinds 1824 en waren in 2018 de onbetwiste marktleider dankzij een globaal marktaandeel van 22,7%. Deze solide basis bewijst dat we een langetermijnvisie kunnen combineren met voorzichtige investeringen.

AG Insurance past zich aan aan een wereld in verandering en draagt zijn steentje bij aan het maatschappelijk leven.

Wanneer de behoeften veranderen, volgen er aanpassingen aan onze producten. Het welzijn van de mensen zit immers verankerd in ons DNA. Daarnaast nemen we onze maatschappelijke rol op vlak van duurzaamheid volledig op. Zo ondertekenden we onlangs het charter Sign for my Future, dat van België een klimaatneutraal land wil maken tegen 2050. Ontdek alle Platinum-, Gold-, Silver- en Bronze-partners van NCA19
Paspoort
NAAM AG Insurance
SECTOR Verzekeringen
ACTIVITEITEN Grootste multikanaalverzekeraar in België.
Marktleider in aanvullende pensioenen.
ACTIEF SINDS 1824
LARCIER