Francois Xavier Bary

François-Xavier BARY is adjunct-directeur-generaal van de groep ADSN.
Hij startte zijn carrière als vennoot bij een uitgever van gespecialiseerde software voor notariaten. Hij ontwikkelde de eerste computerondersteunde opstelling van akten, op basis van een multi-agentsysteem en een inferentiemotor om de notarissen te helpen bij het opstellen van notariële akten.
Hij nam in het begin van de jaren 2000 deel aan notariële denktanks en lag aan de basis van de keuze van de technologische oplossing voor de ontwikkeling van de toepassing Télé@ctes. Na de verkoop van de onderneming waar hij vennoot was, werd hij door het notariaat aangeworven om de vakspecifieke projecten te leiden, en stuurde hij met name de operationele implementatie van Télé@ctes en van de elektronische authentieke akte en het archief daarvan, het MICEN (Minutier Central Électronique des Notaires de France).
Vandaag wordt meer dan 80% van de authentieke akten van de notarissen ontvangen in digitale vorm en verloopt 100% van de kadastrale openbaarmaking op gedematerialiseerde wijze.
Nadat hij van 2013 tot 2017 voorzitter was van de onderneming Real.not, die deel uitmaakt van de groep ADSN, en verantwoordelijk was voor de notariële IT-projecten, werd hij benoemd tot adjunct-algemeen-directeur van de groep ADSN, waar hij verantwoordelijk is voor Partnerships, Europa en Internationaal. Bovendien is hij directeur van de Association du Réseau Européen des Registres Testamentaires (www.arert.eu)

De Europese notaris in beweging

Donderdag 19/09 -16:00 – Main stage

[beschrijving lezing]

Bekijk het programma      Bestel uw tickets

Paspoort
NAAM Francois Xavier Bary
NATIONALITEIT Frans
BEDRIJF ADSN - Association pour le Développement du Service Notarial
SPECIALISATIE Algemeen Directeur Europa en internationaal

Andere sprekers op dit congres:

Stuk voor stuk experten in hun vakgebied.

Katrin Sepp

Martin Jan van Mourik

Philippe Bosseler

Jo Caudron

Dick Van Laere & An Sibiet