Katrien Audenaert

Katrien Audenaert is partner bij The Resilience Institute Europe en gecertificeerd trainer en coach. Ze is Master in Recht (KU Leuven) en Europees Recht (College of Europe, Brugge). Ze heeft 25 jaar ervaring, eerst als juridisch adviseur van premier Dehaene, later als magistraat in het Belgisch Grondwettelijk hof. Na een periode in Azië te hebben gewoond, gaf ze haar carrière een nieuwe wending. Gepassioneerd door de integrale en praktische aanpak van The Resilience Institute, werkt ze als dynamische facilitator en coach om mensen te helpen hun veerkracht te versterken. Ze werkte in die hoedanigheid samen met professionele bedrijven en banken.

Practical Keys to Resilience

Donderdag 19/9 – 11:15 – Blue stage

Veerkracht is een sleutelcompetentie die ons helpt om vlot te navigeren in de complexiteit van de hedendaagse wereld en de eisen van ons beroepsleven. Onze persoonlijke veerkracht heeft een rechtstreekse impact op ons vermogen om te presteren en te floreren, zowel op het werk als thuis. Met zulke vaardigheden kan je omgaan met tegenslagen, verbinding maken met anderen en de flow ontdekken in je leven en werk. Onderzoek toont aan dat deze vermogens kunnen worden aangeleerd, aan de hand van weloverwogen oefeningen en zelfbewustzijn.

Katrien Audenaert presenteert de sleutelprincipes van de aanpak van The Resilience Institute op een geëngageerde en interactieve manier. Met een ervaringsgerichte keynote creëert ze enthousiasme en geeft inspiratie. Ze stelt een reis voor door de ‘veerkrachtspiraal’ met enkele eenvoudige oefeningen die erop gericht zijn de persoonlijke veerkracht te versterken.

Bekijk het programma      Bestel uw tickets

Paspoort
NAAM Katrien Audenaert
NATIONALITEIT Belg
BEDRIJF The Resilience Institute Europe
SPECIALISATIE Partner