Björn Prins

Björn Prins is psycholoog, managing partner bij Itam en doctoraatonderzoeker aan de UGent in experimentele klinische psychologie. Hij publiceert onder meer over de kunst van Mindfulness Based Stress Reduction en vertaalt wetenschappelijke data in praktijk. Al meer dan vijftien jaar geeft hij training en les in gezondheid (stress, burn-out, kanker, depressie) in nationale en internationale bedrijven, zoals Microsoft, Bekaert en Johnson & Johnson. Zijn voornaamste doel: mensen helpen hun innerlijke balans te beheersen.

Your Mental Start-to-run starts here

Donderdag 19/9 – 11:15 – Green stage
Donderdag 19/9 – 14:00 – Green stage

We leven in spannende en snelle tijden. De manier waarop we omgaan met dit snelle ritme en altijd veranderende omstandigheden is allesbepalend voor je eigen energiepeil en het succes van jouw bedrijf.

Je wordt ingeleid in een praktische en wetenschappelijke methode om optimaal gebruik te maken van je mentale kapitaal om het beste uit jou en je werknemers te halen. Je leert het zogenaamde SLOW-algoritme te gebruiken: Stop en Land om een drukke geest tot rust te brengen, Observeer de innerlijke wereld met het oog op Wijze, waardegedreven actie

Bekijk het programma      Bestel uw tickets

Paspoort
NAAM Björn Prins
NATIONALITEIT Belg
BEDRIJF ITAM – UGent – Arteveldehogeschool
SPECIALISATIE Psycholoog, onderzoeker